Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok
Mérnökiroda

Projekt menedzsment

Teljes körű operatív támogatást adunk a hazai és/vagy európai uniós támogatással megvalósuló projektekhez, a szükséges erőforrások szervezésével és azok irányításával. 

Tovább olvasom >

Munkabiztonsági kockázatelemzési referenciáink

A munkahelyi kockázatértékelés, a kockázatos munkahelyzetek elemzése a munkahelyi balesetek és a foglalkozási megbetegedések megelőzésére alkalmazott eljárásmetodika kulcsfontosságú eleme. Ha a kockázatértékelési folyamatot – a biztonsági és egészségvédelmi irányítási megközelítés kezdő lépését nem megfelelően vagy egyáltalán nem végzik el, igen valószínű, hogy hatékony és megfelelő megelőző intézkedéseket nem lehet bevezetni.

Rövid összefoglaló munkabiztonsági referenciáinkból:

Tovább olvasom >

Folyamatszabályozási, ISO szabvány szerinti vállalatirányítási rendszer bevezetési referenciáink

Minden profitorientált vállalat érdeke, hogy - a stratégiának és céljainak megvalósítása érdekében - tervezetten és szabályozottan működjön. A szabályozott működés csökkenti a hibák számát, átláthatóvá teszi a folyamatokat. Az ISO rendszerek tartalmazzák az ehhez szükséges és megfelelő szabályrendszert.

Akkor beszélhetünk vállalatirányítási rendszerről, ha kiérlelt és pontosan meghatározott a vállalati stratégia, a vezetés összes tevékenységét folyamatokba rendezte, és meghatározta azok végrehajtási szabályait.

Tovább olvasom >

Beruházások értékelése, gazdasági modellezés referenciák

A vállalati menedzsment a stratégiai döntések alátámasztására, a bizonytalanságok modellezésére tudományos eszközöket, módszereket alkalmazzanak, ezzel megteremtve a kapcsolatot a döntések és a döntések várható következményei között, valamint hozzásegítve ezzel a döntéseikből eredő kockázatok bekövetkezése esetén a tervszerű kockázatcsökkentés végrehajtását a profit maximalizálása érdekében.

Tovább olvasom >
SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum