Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok
Mérnökiroda

Folyamatszabályozás, felkészítés a tanúsításra

Minden profitorientált vállalat érdeke, hogy - a stratégiának és céljainak megvalósítása érdekében - tervezetten és szabályozottan működjön. A szabályozott működés csökkenti a hibák számát, hatékonyabbá és átláthatóvá teszi a folyamatokat.

Tovább olvasom >

Kockázatmenedzsment szolgáltatásaink

A kockázatelemzés a rendelkezésre álló információk módszeres felhasználása a veszélyek azonosítása érdekében. Kockázatmenedzsment szolgáltatásainkkal az alkalmazási területek és módszerek meghatározását, a kapcsolódó veszélyek azonosítását, valamint a kockázat becslését végezzük.

Tovább olvasom >

Termelési hatékonyság és optimális készlet

Vállalati hatékonyságnövelési szolgáltatásunk egyik fő területe a logisztika optimalizálása, fejlesztése.

A logisztika vagy épp az ellátásilánc-menedzsment (Supply Chain Management, röviden SCM) részeként – alapanyagok, félkész- és késztermékek, valamint a kapcsolódó információk származási helyről felhasználási helyre való hatásos és költséghatékony áramlásának tervezési, megvalósítási és irányítási folyamata, a vevői elvárásoknak történő megfelelés szándékával.

Tovább olvasom >

Energiahatékonyság, energiamenedzsment

Ön tudja, hogy valójában mennyi energiát fogyaszt  termelési folyamata, irodaépülete.Mindig a teljes energetikai rendszert vizsgáljuk, és a folyamatokat a maguk komplexitásában javítjuk nem csupán egy – egy kiragadott elemet. Az energietikai auditon az energiaveszteségek feltárásával, fejlesztési javaslattétellel, beruházás-hatékonysági elemzésekkel jelöljük ki az energiahatékonyság növelésének lehetőségeit, elősegítve épületek, létesítmények, ipari és szolgáltató üzemek teljes energiafogyasztásának csökkentését.

Tovább olvasom >
SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum