Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok
Mérnökiroda

Energiahatékonyság, energiamenedzsment

Ön tudja, hogy valójában mennyi energiát fogyaszt  termelési folyamata, irodaépülete, vagy éppenséggel lakása? Ebből mennyit tudna megspórolni, anélkül, hogy funkcionális vagy kényelmi korlátokat állítana maga elé? Van Önnek stratégiája arra, hogyan érje el, hogy épülete 2020-ra "nullás" energiafelhasználású legyen?

energetikai vizsgálatEnergia auditori filozófiánk szerint mindig a teljes energetikai rendszert vizsgáljuk, és a folyamatokat a maguk komplexitásában javítjuk nem csupán egy – egy kiragadott elem bármilyen tökéletesre csiszolásától várunk csodát. Vannak azonban olyan részterületek is, ahol kis lépésekkel is jelentős eredményeket érhetünk el: lefaraghatjuk energiaköltségeinket beruházások nélkül, vagy épp valamely vállalati stratégia előkészítő részeként van szükségünk lehetőségeink előzetes feltérképezésre.

Csupán tudni kell, hogyan találjuk meg költségcsökkentési lehetőségeinket!

Az energia audit nem öncélú tevékenység: az energiaveszteségek feltárásával, fejlesztési javaslattétellel, beruházás-hatékonysági elemzésekkel jelöljük ki az energiahatékonyság növelésének lehetőségeit, elősegítve épületek, létesítmények, ipari és szolgáltató üzemek teljes energiafogyasztásának csökkentését. Tevékenységünk keretében az alábbi főbb szolgáltatásokat végezzük:

További részletes információkat a SOLVERENERGY weboldalunkon

Kapcsolódó cikkeink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

kapcsolat

Azonnali üzenet

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum