Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok
Mérnökiroda

Folyamatszabályozás, felkészítés a tanúsításra

Minden profitorientált vállalat érdeke, hogy - a stratégiának és céljainak megvalósítása érdekében - tervezetten és szabályozottan működjön. A szabályozott működés csökkenti a hibák számát, hatékonyabbá és átláthatóvá teszi a folyamatokat

Vállalatirányítási rendszer szükségessége

Akkor beszélhetünk vállalatirányítási rendszerről, ha kiérlelt és pontosan meghatározott a vállalati stratégia, a vezetés összes tevékenységét folyamatokba rendezte, és meghatározta azok végrehajtási szabályait. Az ISO szabványoknak megfelelő gyártási és irányítási folyamatoknak bizonyítottan teljesítményfokozó hatása van, így a tanusítvány megszerzése konkrét eredményeket hoz a cég profitábiltásában is.

Hatékony vállalatirányítási rendszer

A kialakított szabályozási rendszer nem kőbe vésett az idők végezetéig, hanem folyamatosan karbantartott és továbbfejlesztett struktúra. És pontosan ez az a plusz, amitől a kialakított szabályozási rendszer irányítási rendszerré válik, mert nemcsak az egyes tevékenységeket irányítja, hanem a folyamatos tanulás és tapasztalatok alapján felügyeli és javítja önmagát. Az általunk bevezetett rendszerek ilyenek.

Az ISO szabványoknak megfelelő gyártási és irányítási folyamatoknak bizonyítottan teljesítményfokozó hatása van, így a tanúsítvány megszerzése konkrét eredményeket hoz a cég profitabilitásában is.

Többet nyújtunk másoknál

  • Számtalan különböző típusú vállalatnál végzett rendszerépítési tapasztalatunk az Ön vállalatánál is növeli a hatékonyságot, gyorsítja a rendszer testreszabásának menetét.
  • Szakértőink vállalati gyakorlattal és jelentős ipari tapasztalattal rendelkező mérnökök, közgazdászok.
  • A mindennapos működésben is segítséget tudunk nyújtani Önnek.

A következő vállalatirányítási területeken végzünk felkészítést, bevezetési támogatást

Tekintse meg vállalatirányítói rendszerek bevezetésében és fejlesztésében végzett munkáink referenciáit!

Lépjen kapcsolatba velünk!

kapcsolat

Azonnali üzenet

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum