Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok
Innovációmenedzsment

Pályázati és ügyvitelmenedzsment tevékenységünk

A támogatási folyamatokban a pályázati ügyvitelmenedzsment jelentősége egyre nagyobb, mert a globalizáció lehetőségeinek kihasználásával a vállalatok az alaptevékenységek kivételével minden tevékenységüket kiszervezik, és ennek megfelelően a megoldandó egyedi feladataikat csak projektmenedzsment alkalmazásával tudják megoldani. 

A projekt meghatározott célok elérése érdekében gondosan megtervezett tevékenységsorozat, amelynek életciklusa van, a pályázat pedig egy dokumentum, pontosabban a funkcióját tekintve egy kérelem, amit azzal a céllal készítünk, hogy projekthez pénzügyi forrást szerezzünk. Mivel a pályázati kiírások elválasztják egymástól a pályázatírás- és a projektmenedzsment folyamatokat, a pályázati projektek esetében a pályázat nyertessége után kezdődő, a teljes pénzügyi- és szakmai megvalósítással összefüggő, továbbá a kötelező fenntartással végződő folyamatot tekintjük projektnek, koordinációját, és a teljes szakmai háttértámogatását pedig projektmenedzsmentnek, melyet nagy tapasztalattal végzünk.

Projekt audit

Egy szervezet saját belátása szerint dönthet úgy, hogy növekedése folyamatos fenntartásához állandóan jelentős beruházásokat, projecteket hoz létre. De csak a jól szervezett projectek nyújtanak valós, értékelhető lehetőségeket a vállalati szervezet számára.

A legújabb kutatások azt a tendenciát mutatják, hogy a projectek csupán 31%-as sikeres, azaz időben elkészül, a költségvetése és eredménye valóban megfelel a felhasználói követelményeknek. 

A project audit egy nagyon hasznos szolgáltatás projekt alapú szervezetek számára, eredményével a szervezet menedzsmentje képes lesz felmérni, hogy mennyire hatékonyak az alkalmazott a project-menedzsment módszerei, és milyen mértékben alkalmazzák az egyes projectek team-tagjai a választott módszert. Az audit magában foglalja az értékelésen túl a képzést, a módszertan fejlesztését, a végrehajtó eszközrendszerre tett fejlesztési javaslatokat is.

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum