Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok

Sajtószoba

Előzetes energia-audit

Ezen szolgáltatásunkat kizárólag a jóváírt megtakarítások után járó sikerdíjért végezzük. Az ELŐZETES ENERGIA AUDIT-tal elemezzük megbízónk energia-felhasználásával összefüggő közüzemi számláit, vételezési szerződéseit, energia-áramlásait.

Az audit eredményeképpen összegezzük a visszaigényelhető túlfizetéseket, javaslatokat teszünk az optimális energiavételezési szerződéscsomag összeállítására, végezetül szakértői ajánlásunk tartalma alapján elindítjuk a módosításokat a helyi energiakereskedőnél vagy hálózati szolgáltatónál. A közüzemi számlák átvizsgálásával egyben ügyfelünk fogyasztási szokásait is elemezzük, az energia felhasználási trendjeit diagramokon ismertetjük, melyek alapján ajánlásokat teszünk a költséghatékonyabb energia-felhasználás kialakítására.

Az Audit jelentés tartalma: Energiafogyasztás, energia-számla elemzés eredménye Közműtarifa-rendszerek Energiafogyasztások, költségek táblázatai, diagramjai Energia és/vagy költségmegtakarítási lehetőségek és azok megvalósításának lehetséges menetrendje. Az Audit jelentés eredményét energetikai szakértő munkatársunk személyesen adja át, egyben tájékoztatja Önt a további energiafogyasztás és megtakarítási lehetőségekről, az energia irányítás további részletes eszköztáráról.

Az ELŐZETES ENERGIA AUDIT-tal elemezzük megbízónk energia-felhasználásával összefüggő közüzemi számláit, vételezési szerződéseit, energia-áramlásait, összehasonlítjuk a jelen évet az múlt év teljesítményével. Az audit eredményeképpen összegezzük a visszaigényelhető túlfizetéseket, javaslatokat teszünk az optimális energiavételezési szerződéscsomag összeállítására, végezetül szakértői ajánlásunk tartalma alapján elindítjuk a módosításokat a helyi energiakereskedőnél vagy hálózati szolgáltatónál. A közüzemi számlák átvizsgálásával egyben ügyfelünk fogyasztási szokásait is elemezzük, az energia felhasználási trendjeit diagramokon ismertetjük, melyek alapján ajánlásokat teszünk a költséghatékonyabb energia-felhasználás kialakítására.

Az Előzetes Audit jelentés tartalma:

  • Energiafogyasztás, energia-számla elemzés eredménye
  • Közműtarifa-rendszerek struktúrája
  • Energiafogyasztások, költségek táblázatai, diagramjai
  • Költségek szétosztása energiahordozók szerint
  • Energia és/vagy költségmegtakarítási lehetőségek és azok megvalósításának lehetséges menetrendje.

Az Előzetes Audit jelentés eredményét energetikai szakértő munkatársunk személyesen adja át, egyben tájékoztatja Önt a további energiafogyasztás és megtakarítási lehetőségekről, az energia irányítás további részletes eszköztáráról.

2013.09.24.

További híreink

Elektromos hajtás és környezeti hasznosságuk

Zöld rendszámmal közlekednek, és zéró emisszióval hirdetik őket, azonban az elektromos autóknak is van árnyoldala. A működéshez szükséges áram előállítása sokszor nem környezetbarát, a
Tovább olvasom >

Hőkamerákról bővebben

A hőkamera 1-100 mikron közötti hosszúhullámú infravörös sugárzást méri. Minden 0 K-nál melegebb test infratartományban elektromágneses sugárzást bocsát ki, minél melegebb annál többet, melyet a
Tovább olvasom >

Syb rendszer fejlesztése skálázható, szolgáltató független hibrid felhő megoldással

A fejlesztett szoftverarchitektúra hibrid felhővel közösen használható bármely VIR költséghatékony, automatikusan skálázódó üzemeltetésére. Egy olyan hibridrendszer kerül kialakításra, amely a
Tovább olvasom >

Kiemelt hírek

Kötelező energetikai szakreferens igénybe vétele

Új nyomtatványok az energetikai auditáláshoz

GINOP-2.1.4-15 Vállalkozások bevonása az innovációs láncba

K+F+I tevékenység megítélése az SZTNH bírálataiban

Legfrissebb Hírek

Elektromos hajtás és környezeti hasznosságuk

Hőkamerákról bővebben

Syb rendszer fejlesztése skálázható, szolgáltató független hibrid felhő megoldással

Hexoskin és Mass Suit by Juke Performance


Értesüljön ön is elsőkézből!

Amennyiben szeretne értesülni aktuális eseményeinkről, iratkozzon fel email címe és neve segítségével! Feliratkozásával hozzájárul adatai kezeléséhez. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum