Előzetes energia-audit

Ezen szolgáltatásunkat kizárólag a jóváírt megtakarítások után járó sikerdíjért végezzük. Az ELŐZETES ENERGIA AUDIT-tal elemezzük megbízónk energia-felhasználásával összefüggő közüzemi számláit, vételezési szerződéseit, energia-áramlásait.

Az Audit jelentés tartalma: Energiafogyasztás, energia-számla elemzés eredménye Közműtarifa-rendszerek Energiafogyasztások, költségek táblázatai, diagramjai Energia és/vagy költségmegtakarítási lehetőségek és azok megvalósításának lehetséges menetrendje. Az Audit jelentés eredményét energetikai szakértő munkatársunk személyesen adja át, egyben tájékoztatja Önt a további energiafogyasztás és megtakarítási lehetőségekről, az energia irányítás további részletes eszköztáráról.

Az ELŐZETES ENERGIA AUDIT-tal elemezzük megbízónk energia-felhasználásával összefüggő közüzemi számláit, vételezési szerződéseit, energia-áramlásait, összehasonlítjuk a jelen évet az múlt év teljesítményével. Az audit eredményeképpen összegezzük a visszaigényelhető túlfizetéseket, javaslatokat teszünk az optimális energiavételezési szerződéscsomag összeállítására, végezetül szakértői ajánlásunk tartalma alapján elindítjuk a módosításokat a helyi energiakereskedőnél vagy hálózati szolgáltatónál. A közüzemi számlák átvizsgálásával egyben ügyfelünk fogyasztási szokásait is elemezzük, az energia felhasználási trendjeit diagramokon ismertetjük, melyek alapján ajánlásokat teszünk a költséghatékonyabb energia-felhasználás kialakítására.

Az Előzetes Audit jelentés tartalma:

• Energiafogyasztás, energia-számla elemzés eredménye
  • Közműtarifa-rendszerek struktúrája
  • Energiafogyasztások, költségek táblázatai, diagramjai
  • Költségek szétosztása energiahordozók szerint
  • Energia és/vagy költségmegtakarítási lehetőségek és azok megvalósításának lehetséges menetrendje.

Az Előzetes Audit jelentés eredményét energetikai szakértő munkatársunk személyesen adja át, egyben tájékoztatja Önt a további energiafogyasztás és megtakarítási lehetőségekről, az energia irányítás további részletes eszköztáráról.

2013.09.24.