Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok

Sajtószoba

Munkabiztonsági kockázatelemzési referenciáink

A munkahelyi kockázatértékelés, a kockázatos munkahelyzetek elemzése a munkahelyi balesetek és a foglalkozási megbetegedések megelőzésére alkalmazott eljárásmetodika kulcsfontosságú eleme. Ha a kockázatértékelési folyamatot – a biztonsági és egészségvédelmi irányítási megközelítés kezdő lépését nem megfelelően vagy egyáltalán nem végzik el, igen valószínű, hogy hatékony és megfelelő megelőző intézkedéseket nem lehet bevezetni.

Rövid összefoglaló munkabiztonsági referenciáinkból

Bestvill Kft - Munkabiztonsági kockázatanalízis

Erősáramú karbantartói és kivitelezői tevékenység során fellépő fizikai és humán kockázatok feltérképezését, a kockázati portfolió elkészítését végeztük el.

HE-DO Kft - Munkabiztonsági kockázat-analízis

Az útépítési tevékenység során fellépő munkabiztonsági, egészségvédelmi és e területeket érintő compliance és működési kockázatok okainak elemzése, a kockázatokat mérséklő vagy megszüntető menedzsment folyamatok, technológiák és eszközök fejlesztése és alkalmazhatóságuk vizsgálata.

GA Magyarország Kft - Munkabiztonsági kockázatan-analízis

A kivitelezői és karbantartói tevékenység során fellépő fizikai és pszichoszociális kockázatok feltérképezése, a valós kockázati portfolió elkészítése volt a feladat.

SAG Hungária Kft - Munkabiztonsági kockázat-analízis

SAG Hungária Kft-nél érzékenység-vizsgálattal és valószínűségszámítással támogatott alkalmazott kutatás a munkabiztonsági, egészségvédelmi és compliance kockázatok elemzésére, és az alkalmazott kockázatmenedzsment folyamatok optimalizálására

McDonalds - Munkabiztonsági stresszelemzés

Olyan negatív hatásokkal járó stresszfaktorok jelenléte és dominanciája után kutattunk mint az állandó versenyhelyzet, a munkatársi vagy vezetőkkel történő konfliktusok, a megbecsülés, elismerés hiánya, a megfélemlítés, izoláció, kiszolgáltatottság, a kényszerű életmód-változás (migráció, kényszerű tárgyvesztés), a munkahelyi szexuális zaklatás és etnikumok, a szerep-kétértelműség (nem világos a poszt és a feladat), a szerepkonfliktus (egymásnak ellentmondó követelmények), a túl sok vagy túl kevés felelősség másokért, a szervezeti légkör, a vezetési stílusok, a túl alacsony fizetés.

SAG Hungária Kft - Stresszelemzés

A SAG munkavállalói körében végzett stresszkutatásunk során azt vizsgáltuk, hogy melyek a legjellemzőbb stresszfaktorok a vállalati működésben, lehetnek-e ezek a faktorok okai egyes egyéb fizikai kockázatoknak, melyek azok a munkaterületek, melyekre a munkáltatónak a stressz kiszűrése érdekében nagyobb figyelmet kell fordítania, illetőleg szignifikáns kapcsolatokat kerestünk a mintacsoport egyes alcsoportjai és a kiválasztott stresszfaktorok között.

Telvill Kft - Munkabiztonsági kockázat-analízis

Észak-Budai Zrt - Munkabiztonsági kockázatanalízis

2015.12.28.

További híreink

Elektromos hajtás és környezeti hasznosságuk

Zöld rendszámmal közlekednek, és zéró emisszióval hirdetik őket, azonban az elektromos autóknak is van árnyoldala. A működéshez szükséges áram előállítása sokszor nem környezetbarát, a
Tovább olvasom >

Hőkamerákról bővebben

A hőkamera 1-100 mikron közötti hosszúhullámú infravörös sugárzást méri. Minden 0 K-nál melegebb test infratartományban elektromágneses sugárzást bocsát ki, minél melegebb annál többet, melyet a
Tovább olvasom >

Syb rendszer fejlesztése skálázható, szolgáltató független hibrid felhő megoldással

A fejlesztett szoftverarchitektúra hibrid felhővel közösen használható bármely VIR költséghatékony, automatikusan skálázódó üzemeltetésére. Egy olyan hibridrendszer kerül kialakításra, amely a
Tovább olvasom >

Címkefelhő

Kiemelt hírek

Kötelező energetikai szakreferens igénybe vétele

Új nyomtatványok az energetikai auditáláshoz

GINOP-2.1.4-15 Vállalkozások bevonása az innovációs láncba

K+F+I tevékenység megítélése az SZTNH bírálataiban

Legfrissebb Hírek

Elektromos hajtás és környezeti hasznosságuk

Hőkamerákról bővebben

Syb rendszer fejlesztése skálázható, szolgáltató független hibrid felhő megoldással

Hexoskin és Mass Suit by Juke Performance


Értesüljön ön is elsőkézből!

Amennyiben szeretne értesülni aktuális eseményeinkről, iratkozzon fel email címe és neve segítségével! Feliratkozásával hozzájárul adatai kezeléséhez. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum