Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok
Technológia

Tervezés, technologizálás, engedélyeztetés

Megfelelő szakértelemmel, felkészülten végezzük a különféle gépészeti gyártmányok, sajátos építményfajták és termelési-logisztikai folyamatok tervezését, minősítését, hatósági engedélyeztetését valamint gyártás- és gyártmánytechnologizálását.

Tovább olvasom >

Prototípus gyártás

Mérnökirodánk labor- és kísérleti fejlesztő üzemében a termékfejlesztés teljes folyamatán túl a prototípus gyártásával, a termék sorozatgyártásához szükséges szerszámok és mérőeszközök elkészítésével is áll ügyfelei rendelkezésére.

Tovább olvasom >

Technológiai szerelés, kivitelezés

Cégünk különféle technológiai gyártósorok telepítését, komplett technológiai szerelését végzi, a műszaki dokumentációk elkészítésével, kapcsolódó segédtechnológiai szerelésekkel, a mindenkori jogszabályoknak, és eseti követelményeknek megfelelően.

Tovább olvasom >

Energetikai szakkivitelezés

Az energiahatékonyság jobbítása, az energiaköltségek csökkentése és a fenntartható fejlődés biztosítása érdekében hozamgaranciával vállaljuk a mérnökirodánk által megtervezett energetikai fejlesztések kivitelezését.

Tovább olvasom >

Syb rendszer fejlesztése skálázható, szolgáltató

A fejlesztett szoftverarchitektúra hibrid felhővel közösen használható bármely VIR költséghatékony, automatikusan skálázódó üzemeltetésére. Egy olyan hibridrendszer kerül kialakításra, amely a

MEGHÍVÓ Akkumulátor regenerációs és

Tisztelettel meghívjuk a Norvég Alap, Zöld ipari Innováció program keretében társfinanszírozott „Akkumulátor regenerációs és optimalizációs eljárás fejlesztése” című kutatás-fejlesztési projekt

Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása

GINOP-2.1.2.-8.1.4-16 Vállalatok támogatása kombinált hiteltermék keretében jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, ill. ezek prototípusai kifejlesztésének megvalósítására. Benyújtás 2017.02.08-tól 2019.02.08-ig.
 

Decembertől energiahatékonysági hitel nulla kamattal

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) várhatóan decemberben hirdeti meg a lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitelt. Az igénylések benyújtása várhatóan 2017 első negyedévében kezdődhet meg.

forrás: mnnsz 2016.11.18.

Fontos információk

Kötelező energetikai szakreferens igénybe vétele

2016. december 21-től kötelező egy független energetikai szakreferens igénybe vétele a jelentős energiafogyasztású gazdálkodó szervezetek számára. A szakreferenseket a Magyar Energetikai és
Tovább olvasom >

Új nyomtatványok az energetikai auditáláshoz

Megújult az energetikai auditorok és energetikai auditáló szervezetek adatszolgáltatásához szükséges nyomtatvány, valamint az energetikai auditálására kötelezett nagyvállalatok regisztrációjához
Tovább olvasom >

GINOP-2.1.4-15 Vállalkozások bevonása az

A mikro-, kis- és közepes vállalkozások bevonására az innovációs láncba, valamint a vállalkozások KFI tevékenységének intenzitása fokozódására. Vissza nem térítendő támogatás. Benyújtása 2016.
Tovább olvasom >

K+F+I tevékenység megítélése az SZTNH bírálataiban

Az innovációs törvény alapján a kutatás-fejlesztés típusát tekintve lehet alapkutatás, alkalmazott kutatás és kísérleti fejlesztés. A kutatás-fejlesztés típusainak meghatározásakor minden esetben az
Tovább olvasom >
Üzleti fogalomtár

Pályázati portálok linkjei

Mi a LEAN?

GINOP célja

Lean, JIT

Hogy határoznánk meg, mit tekintünk innovációnak?
K+F tevékenységhez kapcsolt alapfogalmak

Emberi erőforrások hatékonyságának elemzése

Kiemelt információk rólunk

MEKH által regisztrált auditor

Csak a MEKH által regisztrált auditorok végezhetik el az EU törvény alapján kötelezővé tett energetikai auditot.

MEKH energetikai auditori és auditor szervezeti névjegyzéki jelöléseink:

Auditor: Csonka Attila
EA-01-28/2016.
Szervezet:  Solver Unio Kft.
EASZ-01-18/2016.

Biztosítás

Cégünk az Allianz biztosítónál felelősségbiztosítást kötött az általunk végzett auditokra, így bármilyen -az audit minősége miatt felmerölő- MEKH által kiszabott bírságot a mi biztosítónk fizet ki. 

122/2015. (V.26) Kormányrendelet az energiahatékonysági törvény végrehajtásáról 

Legutóbbi erőmű projektünk

Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet naperőmű park telepítés (225 kW) 
Pályázati és projekt menedzsment:
Szükséges engedélyeztetési eljárásainak koordinációja az érintett hatóságoknál, valamint a kivitelezési eljárás teljes körű lebonyolítása.

Néhány kutatási projektünk

Munkabiztonsági, egészségvédelmi és compliance kockázatok értékelésének és kezelésének módszertani vizsgálata a villamos energia iparban.

Tekintse meg kutatóintézeti szolgáltatásainkat és referenciáinkat!

Érdeklik a friss hírek?

Feliratkozásával hozzájárul adatai kezeléséhez. Adatait harmadik félnek nem adjuk ki.

Partnerek

   

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum