Welcome at SolverUnio Ltd !
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Divisions:  Research Technology Tender

LNG üzemanyagtöltő állomás létesítése Budapesten

Az Európai Unióban elsőként hazánkban jön létre egy olyan úszó terminál a Csepeli szabadkikötőben, amely trimodális (hajó, kamion, vonat) felhasználásra van tervezve. A Solver Unio Kft a projekt Megvalósíthatósági Tanulmány I. kötetének elkészítésére kapott megbízást. A közlekedésben használatos tiszta energia az Európai Unió alternatív üzemanyagokra vonatkozó stratégiájának része.

Read more >

Élelmiszeripari olajszűrő berendezés kifejlesztése

Kynetic Energy Kft egy élelmiszeripari olajszűrő berendezés fejlesztését határozta el, melynek használatával lényeges gazdasági, egészség- és környezetvédelmi előnyöket kínál a nagyfelhasználók számára a sütőolaj élettartamának négyszeresre növelésével, a rákkeltő anyagok kiszűrésével.

Read more >

Félüzemi méretű tesztüzemi kísérlet új építőanyag fejlesztésére

Az „Innovatív, környezetbarát szigetelőanyag piacorientált kutatás-fejlesztése polisztirol másodnyersanyag hasznosításával” című projekt keretében PS/geopolimer-kompozit gyártástechnológia kidolgozásra került sor, melynek célja a szénerőműi pernye és a PS hulladék szigetelőlemezként való hasznosítása. A műanyaghulladék újrahasznosítása Európában nem csak kötelező, de gazdaságos is, mégis kevesen foglalkoznak vele.

Read more >
SolverUnio Kft. All Rights reserved     Adatvédelem     Impressum