Welcome at SolverUnio Ltd !
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu

Fájdalom mérésére szolgáló eszköz fejlesztése

A fájdalom egy szubjektív érzés, amelyet többek között befolyásol az egyén érzelmi állapota, anatómiája, testalkata is. Máig megbízható értékelés a fájdalom intenzitásának objektív értékelésére azonban nem áll rendelkezésre. Cégünk a Kerekenpálya Kft megbízásából belefogott egy biológiai jelek alapján detektált fájdalommérő eszköz fejlesztésébe neuronhálók (MI) alkalmazásával.

Read more >

Golfautó teljesítmény elektronikáinak fejlesztése

Négykerékhajtású elektromos jármű villamos hálózatának és teljesítményelektronikáinak prototípus-fejlesztése” elnevezésű projekt megvalósításában végeztünk K+F feladatokatra. Az al alkalmazott technológiai eszközök nagyértékű, műszakilag a legfejlettebb technológiát jelentőek, alkalmazásuk a megbízó hosszútávú organikus fejlődésbe vetett hitének bizonyítékai.

Read more >

Kül és beltéri burkolati rendszer fejlesztése

Az Axill Kft. egészség- és környezetbarát vinil burkolatok fejlesztését végezte el. A projekt célja, hogy anyagkutatással és kísérleti fejlesztési tevékenységgel olyan PVC alapú kompozit terméket állítsunk elő, amely a humán egészségre káros ftalát adalékanyagot nem tartalmaz.

Cégünk építőipari szabványok és standardok elemzését, valamint a próbatestek funkcionális és anyagtudományi laborvizsgálatait végezte el.

Read more >

LNG üzemanyagtöltő állomás létesítése Budapesten

Az Európai Unióban elsőként hazánkban jön létre egy olyan úszó terminál a Csepeli szabadkikötőben, amely trimodális (hajó, kamion, vonat) felhasználásra van tervezve. A Solver Unio Kft a projekt Megvalósíthatósági Tanulmány I. kötetének elkészítésére kapott megbízást. A közlekedésben használatos tiszta energia az Európai Unió alternatív üzemanyagokra vonatkozó stratégiájának része.

Read more >

Élelmiszeripari olajszűrő berendezés kifejlesztése

Kynetic Energy Kft egy élelmiszeripari olajszűrő berendezés fejlesztését határozta el, melynek használatával lényeges gazdasági, egészség- és környezetvédelmi előnyöket kínál a nagyfelhasználók számára a sütőolaj élettartamának négyszeresre növelésével, a rákkeltő anyagok kiszűrésével.

Read more >

Félüzemi méretű tesztüzemi kísérlet új építőanyag fejlesztésére

Az „Innovatív, környezetbarát szigetelőanyag piacorientált kutatás-fejlesztése polisztirol másodnyersanyag hasznosításával” című projekt keretében PS/geopolimer-kompozit gyártástechnológia kidolgozásra került sor, melynek célja a szénerőműi pernye és a PS hulladék szigetelőlemezként való hasznosítása. A műanyaghulladék újrahasznosítása Európában nem csak kötelező, de gazdaságos is, mégis kevesen foglalkoznak vele.

Read more >
SolverUnio Kft. All Rights reserved     Adatvédelem     Impressum