Üdvözöljük a Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft weboldalán!
+36 1 2200 661
solverunio@solvergroup.hu
Állásajánlatok

Rólunk

A Solver Unio Kft. 2005-ben alakult azzal a céllal, hogy műszaki tudományok - elsősorban az energetika, a termelésirányítás és a minőségmenedzsment -  területén szakértői szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek, a tervezésben, a gyártás- és logisztikai optimalizációban, a folyamatszabályozásban, valamint a kockázatelemzés különböző területein.

2010-től a Solver Unio Kft tevékenysége tovább bővült, jellemzően két fő szegmensre tagolódott:

A)   Mérnökirodai tevékenység: Egyedi nagy- és középvállalati igényekhez nyújt speciális mérnöki, szakértői szolgáltatásokat szolgáltatásokat a termelés- és logisztikai optimalizációban, a folyamatok szabályozásában, valamint az energetikai fejlesztésekben. Szakértői tevékenységét kiegészítette generál-kivitelezői, projeketmenedzseri szerepvállalással is.

B)    K+F részleg: Kutatás-fejlesztői megbízásokat végez vállalatok és szervezetek részére, nemzetközi együttműködésben. Ezen kutatásokat részben hazai vagy európai únió forrásból, részben üzleti megbízások forrásaiból, kisebb részében saját kezdeményezésből és forrásból végzi. A kutatási területek

  1. egy része a mérnökirodai tevékenységhez kapcsolódva valamely mérnöki mű, találmány, know-how kísérleti fejlesztése, start-up programok indítása,
  2. másik része átfogó, az energetikai fejlesztésekhez kapcsolódó kutatás-fejlesztési tevékenység, amelyekben a műszaki tudományos kutatások mellett társadalomtudományi (elősorban közgazdaságtan, gazdálkodás és szervezéstudományok és multidiszciplináris társadalomtudományok) ismeretekre is szükség van.
     

Solver Unio Kft kiváló kutatói-együttműködési kapcsolatokkal rendelkezik német (Fraunhofer), spanyol (University of Santiago de Compostela), lengyel (ProAkademia) üzleti és kutatóintézeti partnerekkel, melyből számos jelenleg is működő üzleti kapcsolat származik.


A Solver Unio Fejlesztési Tanácsadó Kft az elmúlt években mintegy négyszeresére növelte árbevételét, folyamatosan fejleszti a mérnöki szolgáltatásokhoz és a kutatási tevékenységéhez szükséges humán erőforrásait, informatikai és méréstechnológiai hátterét. A Solver Unio Kft jelenleg kizárólag felsőfokú végzettségű munkatársakat alkalmaz.

SolverUnio Kft. Minden jog fenntartva!
Honlaptérkép     Adatvédelem     Impresszum